1 Ekim 2016 Cumartesi

                                    KAŞARLI OMLET
 

MALZEMELER:

2 adet yumurta
1 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı su veya süt
tuz ve karabiber 
1 çay bardağı kadar kaşar rendesi










HAZIRLANIŞI: Derin bir kaseye yumurtaları kırın üzerine tuz,karabiber,su veya sütü ilave edin.Çırpma teliyle tüm malzemeler karışana kadar iyice çırpın.Tavayı ocağa koyun iyice kızınca tereyağını ekleyin.Kızgın tereyağın üzerine yumurtalı karışımı dökün, omletin alt tarafı pişince kaşar peyniri rendesini ilave edin.Daha sonra spatula yardımıyla omleti ikiye katlayın. Soğumadan  kahvaltılarda ikram edin. Afiyetler olsun...

 










      

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...