17 Ocak 2016 Pazar

TAHİNLİ KEMALPAŞA TATLISI
                        
                                                           MALZEMELER:

                                                          1 paket kemalpaşa tatlısı (25 adet)
                                                          3,5 su bardağı şeker
                                                          4 su bardağı su
                                                          çeyrek limon suyu
                                                          tahin
                                                          ceviz

YAPILIŞI: Bir tepsinin içine (daha rahat pişmeleri için) su ve şekeri koyup kaynatın.Kaynayan şerbete limon suyunu ilave edin ve tatlıları ekleyin.Ara sıra dağıtmadan karıştırarak tatlıların iyice şerbeti çekmesini sağlayın. 20-25 dakika kaynadıktan sonra şerbeti çeken tatlılar şişince ocağı kapatıp soğumaya bırakın.Soğuyan tatlıları servis tabağına yerleştirin üzerine tahin ve ceviz gezdirerek servis edin. Afiyet olsun

































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...