21 Ocak 2015 Çarşamba

                                   Burcunuza Göre Hangi Ağaçsınız?


01-11 Ocak : Köknar: (Gizem) Sıra dişi bir zevki vardır. Sofistike ve kadirşinastır. Güzel olan her şeyi sever.Dik başlı, çabuk mod değiştiren,bencil olmasına rağmen kendisine yakın olanlarla ilgilenen biridir. Çok mütevazı olduğu söylenemez. Hırslıdır. Memnun edilmesi zor bir sevgilidir. Çok arkadaşı vardır. Çünkü ona güvenebilirsiniz. 
2-24 Ocak : Karaağaç :(Asil) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.   
25 Ocak-3 Şubat : Selvi : (Sadakat) Güçlü, fiziksel olarak kaşlı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır Yalnızlıktan nefret eder. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir.
04-08 Şubat : Kavak : (Tatminsiz) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever.Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefi takılmayı sever.Ama her durumda güvenilebilir biridir. 
09-18 Şubat : Sedir : (Güven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir.Kararlı,sabırsız ve başkalarını etkilemeyi sever. İyimserdir ve beceriklidir. Çabuk karar verir. 
19-28 Şubat : Çam : (Titiz) Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edilebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir.Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner.
01-10 Mart : Salkımsöğüt : (Melankoli) Güzel ve çok melankoliktir.Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir.Kaprisli ama dürüsttür.Başkalarının duygularına önem verir.Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zordur. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.
11-20 Mart : Ihlamur : (Şüphe) Hayatin ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır, tembelliği ve bencilliği hiç sevmez, streslidir. Yumuşak huyluve merhametlidir.Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez.Mızmızdır. Kıskanç fakat vefalıdır.
21 Mart : Meşe : (Cesaret) Sağlam yaradılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini sansa bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir.
22-31 Mart : Fındık : (Cesaret) Sağlam yaradılışlı, cesur, güçlü, bağımsız ve girişkendir. Acıma duygusu çok yoktur. İşini sansa bırakmayı sevmez. Ayaklarını yere sağlam basmak ister. Hareketlidir. 
01-10 Nisan : Üvez : (Hassasiyet) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir.Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem bağımsız olabilir. Zevklidir. Duygusal, hassas, ve artistik özellikleri vardır. İyi bireş olur ama çok zor affeder. 
11-20 Nisan : Akçaağaç : ( Özgür zeka) Hayal gücü ve orijinalliklerle dolu hiç de sıradan olmayan biridir.Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenli, yeni deneyimlere aç biridir. Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Başkalarını etkilemeyi sever.
21-30 Nisan : Ceviz : (Tutku) Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir.Asil bir ruhu vardır. Spontanedir. Çok hırslıdır ve hiç esnekliğiyoktur.Zor ve alışılmışın dışında bir estir. Çok zor beğenir. Sadece takdir eder.Çok kıskanç uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretir. 
01-14 Mayıs : Kavak : (Tatminsiz) Fazla kendine güvenmeyen, sadece gerektiği zaman cesaretli olan biridir. Arkasının güçlü olmasını ve sıkı insanlarla muhatap olmasını sever.Çok seçicidir. Genellikle yalnızdır. Artistik bir doğası vardır. Kin tutar. İyi bir organizatördür. Felsefi takılmayı sever.Ama her durumda güvenilebilir biridir.
15-24 Mayıs : Kestane : (Dürüstlük) Alışılmadık bir güzelliği vardır ama insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisinde hassastır. Bazen olağandışı davranır.
25 Mayıs-3 Haziran : Dişbudak : (Hırs) Hayat dolu,talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderinehükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. ve sadıktır.
04-13 Haziran : Gürgen : (Zevk sahibi) Cool bir güzel. Diş görünüşüne ve bakımlı Olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayati mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder.İlişkilerinde kibardır. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz. 
14-23 Haziran : İncir : ( Hassasiyet) Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir. 
24 Haziran : Huş : (Esinlenme) Hayat dolu, etkileyici, elegan, arkadaş canlısı, gösterişten uzak, mütevazı, aşırılıklardan hoşlanmayan, kaba şeylerden nefret eden biridir. Doğal ve sakin bir yaşamı tercih eder. Hayal gücü yüksek ve az hırslıdır. Sakin ve uygun ortamlar yaratır.
25 Haziran-4Temmuz : Elma : Fiziksel olarak dikkat çekici, etkileyici...Hoş bir auraya sahip. ve maceraperest ama hassas ve . Sevmeye ve sevilmeye merakli. Cömert. Bilimsel konulara yetenegi var. Bugün için yasar.Hayalgücü yüksek. 
05-14 Temmuz : Çam : (Titiz) Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edilebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir.Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner.Her şeyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.
15-25 Temmuz : Karaağaç : ( Özgür zeka) Hayal gücü ve orijinalliklerle dolu hiç de sıradan olmayan biridir.Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenli, yeni deneyimlere aç biridir.Genellikle sinirli ve gergin bir yapısı vardır. Hafızası kuvvetlidir. Çok kolay öğrenir. Başkalarını etkilemeyi sever. 

26 Temmuz-4 Ağustos : Selvi : (Sadakat) Güçlü, fiziksel olarak kaşlı, her ortama uyabilen, hayatla fazla uğraşmayan, hoşnut, iyimser, paraya meraklıdır Yalnızlıktan nefret eder. Ama sadıktır. Modu çabuk değişir. Kurallara boyun eğmez. Biraz da ukala ve ilgisizdir.  
5-13 Agustos: Kavak: (Tatminsiz) Fazla kendine guvenmeyen, sadece gerektigi zaman cesaretli olan biridir. Arkasinin guclu olmasini ve siki insanlarla muhattap olmasini sever. Cok secicidir. Genellikle yalnizdir.Artistik bir dogasi vardir. Kin tutar. Iyi bir organizatordur.Felsefik takilmayi sever. Ama her durumda guvenilebilir biridir.Iliskilerini de cok onemser. 
14-23 Ağustos : Sedir : (Güven) Zarif, her ortama ayak uydurabilen, lüksü seven, sağlığına dikkat eden, kendine güvenen, başkalarına da biraz yukarıdan bakan biridir.Kararlı,sabırsız ve başkalarını etkilemeyi sever. İyimserdir ve beceriklidir. Çabuk karar verir.
24 Ağustos-2 Eylül : Çam : (Titiz) Dinç ve güçlüdür. Nasıl rahat edilebileceğini bilir. Doğal ve hareketli biridir.Çok arkadaş delisi değildir. Çabuk aşık olur ama ateşi çabuk söner.Her şeyden kolay vazgeçebilir. İdeali bulana kadar her şey geçicidir. Güvenilir ve pratiktir.
03-12 Eylül : Salkım söğüt : (Melankoli) Güzel ve çok melankoliktir.Etkileyicidir. Güzel ve zevkli şeylere meraklıdır. Seyahat etmeyi sever. Hayalperesttir.Kaprisli ama dürüsttür.Başkalarının duygularına önem verir.Çabuk etki altında kalır ama beraber yaşanması zordur. Talepkardır. Sezgileri de kuvvetlidir. acı çeker ama demir atabileceği birini bulabilir.
13-22 Eylül : Ihlamur :(Şüphe) Hayatin ona getirdiklerini kabul eder. Kavga ve tartışmadan nefret eder. Çalışkandır, tembelliği ve bencilliği hiç sevmez, streslidir. Yumuşak huyluve merhametlidir.Arkadaşları için çekinmeden fedakarlık yapar. Becerikli olmasına rağmen bunları değerlendirmesini bilmez.Mızmızdır. Kıskanç fakat vefalıdır.
23 Eylül : Zeytin: (Erdem) Güneşi, sıcak havaları sever. Makul biridir.Kibar duyguları vardır! Agresyon ve şiddetten kaçınır. Sakin ve toleranslıdır. Adalet duygusu gelişmiştir.Hassas, kıskançlıktan uzak bir yapısı vardır. Okumayı ve sofistike insanlarla muhatap olmayı sever.
24 Eylül-3 Ekim : Fındık : (Olağanüstü) anlayışlı, insanları nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken biridir.Popülerdir.Psikolojik durumu çabuk değişir. Kaprisli Ama dürüst ve eşine toleranslı davranır. Kusursuz bir yargı yeteneği vardır. 
04-13 Ekim : Üvez :(Hassasiyet) Dikkat çekici, neşe verici, bencillikten uzak dikkat çekmeyi seven biridir.Hayata bağlıdır. Yerine ve duruma göre hem bağımlı hem bağımsız olabilir.Zevklidir. Duygusal, hassas, ve artistik özellikleri vardır. İyi bireş olur ama çok zor affeder.
14-23 Ekim :Akçaağaç : (Asil) Müşfik, fiziksel olarak düzgün, giyimine dikkat eden, taleplerinde aşırılığa kaçmayan, insanlara neşe verebilen, liderlik etmeyi seven ama kendisi altta olmayı sevmeyen biridir. Dürüst Başkaları için karar vermeyi sever. Cömerttir. Pratik zekası güçlü ve iyi bir espri anlayışı vardır.
24 Ekim-11 Kasım : Ceviz :(Tutku) Garip ve zıtlıklarla dolu biridir. Egoist ve agresiftir. Beklenmedik tepkiler gösterir.Asil bir ruhu vardır. Spontanedir. Çok hırslıdır ve hiç esnekliğiyoktur.Zor ve alışılmışın dışında bir estir. Çok zor beğenir. Sadece takdir eder.Çok kıskanç uyum göstermek için fazla fedakarlık etmekten de hoşlanmaz. İlginç stratejiler üretir.

12-21 Kasım : Kestane : (Dürüstlük) Alışılmadık bir güzelliği vardır ama insanları etkilemek gibi bir derdi yoktur. Adil ve neşelidir. Doğuştan diplomattır. Çok kolay huzursuzluğa kapılır ama her türlü ilişkisinde hassastır. Bazen olağandışı davranır.
22 Kasım-1 Aralık : Dişbudak : (Hırs) hayat dolu,talepkar, düşüncesizce hareket eden ve eleştirilere kulak asmayan biri. Hırslı, akıllı, yetenekli, kaderinehükmetmeyi seven, egoist olmaya elverişlidir. Ama ona güvenebilirsiniz. Bazen beyni kalbine hükmedebilir. ve sadıktır. 

02-11 Aralık : Gürgen : (Zevk sahibi) Cool bir güzel. Diş görünüşüne ve bakımlı Olmaya dikkat eder. Zevk sahibidir. Başkalarını kendinden fazla düşünür. Hayati mümkün olduğunca kolay bir hale getirmeye çalışır. Disiplinli bir hayat için kılavuzluk eder.İlişkilerinde kibardır. Duygularıyla ilgili olarak mutluluğu yakalaması kolay olmaz. Çoğunlukla da başkalarına güvenmez. Kararlarından da asla emin olmaz. 
12-21 Aralık : İncir : ( Hassasiyet) Çok güçlü, bağımsız, tartışmalara ve zıtlıklara fazla izin vermeyen, aile hayatına düşkün, iyi bir baba ve hayvan severdir. Sosyal bir kelebek gibidir. Espriden anlar, aylaklığı ve tembelliği de sever. Bencilliği vardır. Akıllı ve pratiktir.
22 Aralık : Kayın : (Yaratıcılık) İyi bir zevki vardır. Görünüşe ve kendi görüntüsüne önem verir.Materyalistik sayılır. Hayati ve kariyeri için çok ve düzenli çalışır. Ekonomiktir. Gereksiz risklere girmez. Makul bir tiptir. Diyet ve sporla fizikine dikkat eder. 

23-31 Aralık : Elma Ağacı : Fiziksel olarak dikkat çekici, etkileyici...Hoş bir auraya sahip. ve maceraperest ama hassas ve . Sevmeye ve sevilmeye merakli. Cömert. Bilimsel konulara yetenegi var. Bugün için yasar.Hayalgücü yüksek. 
mahmure.com











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...