MALZEMELER:
2 adet bazlama
2 yemek kaşığı domates salçası
3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
tuz ve kekik
kaşar peyniri rendesi
dilimlenmiş salam veya sucuk
mısır
siyah veya yeşil zeytin
küp küp doğranmış domates
ince ince doğranmış yeşil biber
HAZIRLANIŞI: Salça,zeytinyağı, isterseniz ezilmiş sarımsak, tuz, kekik ve salçayı açmak için çok az su kullanarak sos yapın.
Bazlamaları ortadan ikiye kesin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin.Hazırladığınız sosu bazlamaların üzerine sürün,ince bir kat kaşar peyniri rendesi serpin. Daha sonra malzemeleri istediğiniz şekilde yerleştirip en üste yine kaşar peyniri rendesi serpin.180 derece ısıttığınız fırında kaşarlar eriyene kadar 10-15 pişirin. Afiyette kalın...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder